Zuid Holland (Noord)

Contactgegevens

Email-adres

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; text-decoration: underline; color: #2b5e69;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

Mario 0251 - 24 24 69

Cis 070 - 32 75 796

 

 


Open Avonden

De werkgroep organiseert iedere derde woensdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) een open avond. Deze avonden starten om 20:00 uur en duren tot ongeveer 22:00 uur

Open avond betekent dat iedereen welkom is.

Echter onze gespreksleiders komen van verre.
Om te voorkomen dat zij de reis mogelijk voor niets maken, verzoeken wij je om uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de avond even telefonisch (zie tel.nrs hier boven) of via email te laten weten dat je komt.
Verder verzoeken wij je 15 tot 30 minuten eerder dan de aanvangstijd aanwezig te zijn. Een van de gespreksleiders zal je dan, met een kopje koffie of thee, ontvangen en vooraf even met je praten.”

De gespreksleiders van de afdeling Den Haag verheugen zich op je komst en hopen met jou een acceptabele manier te vinden om met je situatie om te kunnen gaan.
De barmedewerkers weten wie de gespreksleiders van Orpheus zijn.


 

 

Locatie open avonden

Basta
Scheveningseveer 7
2514 HB Den Haag
070 - 36 59 090

Basta

 


Bereikbaarheid

 

Eigen vervoer

Je kunt je auto direct voor Basta kwijt en anders de brug schuin tegenover Basta overgaan. Hou er rekening mee dat het overal in die buurt tot 22:00 uur betaald parkeren is.

Openbaar vervoer

Vanaf station Hollands Spoor ook tramlijn 1 richting Noorderstrand. Na circa 8 minuten (7e halte) uitstappen op de Mauritskade en 2 minuten lopen naar Scheveningseveer 7.
Vanaf het Centraal Station (Beneden) 1 minuut lopen naar tramlijn 1 richting Noorderstrand. Na circa 5 minuten uitstappen op de Mauritskade (4e halte) en dan 2 minuten lopen naar Scheveningseveer.