Noord Brabant (midden en oost)

 

Contactgegevens

Email-adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

Aard & Jos 06 - 50 22 88 17

Edwin 06 - 52 39 82 75
Anja 06 - 29 35 26 91
Ed & Sjan 06 - 43 02 89 79


Organisatie en samenstelling

De regionale werkgroep Orpheus Brabant midden- en oost heeft behalve de binding met de overkoepelende landelijke vereniging Orpheus twee regionale samenwerkingsverbanden. Een samenwerkingsverband met de "Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant" en met het "COC Eindhoven en regio" waar de bijeenkomsten van deze werkgroep gehouden worden.

De werkgroep bestaat uit vijf leden: één hetero man, één hetero vrouw, één biseksuele vrouw en drie homoseksuele mannen.


Open avonden

De werkgroep organiseert iedere tweede woensdag van de maand een open avond. De avonden starten om 20:00 uur en duren tot ongeveer 23:00 uur. Na binnenkomst / kennismaking wordt er vanaf 20:30 uur aan de hand van een thema een kringgesprek gevoerd tot ca 22:00 uur waarna er nog mogelijkheid is tot napraten aan de bar.


Locatie open avonden

COC Pand 54
Prins Hendrikstraat 54
5611 HL Eindhoven
040 - 24 55 700

Pand 54


Programma

In 2018 zijn de open avonden op:

10 januari - 2018 het jaar van NIVEA (niet invullen voor een ander); hoe doe je dat?
7 februari - Stellingen uit de hoge hoed; een verrassing voor iedereen
Vanwege carnval, de open avond op de 1e woensdag van de maand.
14 maart - Vijf fasen in het proces
11 april - De kracht van de wind kun je niet bepalen; de stand van de zeilen wel.
9 mei - Hoe pak je je leven op, in of na de Orpheus situatie?
13 juni - Zomerborrel
De laatste avond voor de zomerstop en traditioneel zonder vast thema maar met een hapje en een drankje. Vanzelfsprekend wel de gelegenheid om ook deze avond een serieus gesprek aan te gaan met andere bezoekers en/of de werkgroepleden.
12 september - Hoe gaat het nu met je? Bijpraten na de zomerperiode.
Vakantie. Je kijkt er veelal vol verlangen naar uit, maar echt vakantie houden is een kunst. Als het dan ook nog een vakantie in een Orpheussituatie betreft, kan dat net even lastiger dan “normaal” zijn. Daarom vragen we deze keer: Hoe gaat het nu met jou?
10 oktober - Dit pik ik niet....en hoe nu verder. Respectvol communiceren en grenzen bewaken zijn mooie doelstellingen maar wanneer is de maat vol ? Wanneer sla je met de vuist op tafel en roepje : " Dit pik ik niet" ? Waarom vertel je het niet?
7 november - Hehomopoliespel; stellingen en vragen komen in een spelvorm aan bod en als bonus ook nog de eigenschappen die bij jou passen!
Vanwege het Glow-festival, de open avond op de 1e woensdag van de maand.
12 december - Feestdagen in zicht; kijk je er naar uit of ben je blij als het januari is?


Bereikbaarheid

Eigen vervoer
In de prins Hendrikstraat geldt éénrichtingsverkeer en er mag alleen door vergunninghouders geparkeerd worden. Je kunt het beste parkeren op parkeerplaats "Rungraaf" (1). Het is betaald parkeren tot 21:00 uur (50 cent per 15 minuten). Van daaruit is het slechts 150 meter lopen naar Pand 54 (A)

Openbaar vervoer
Vanuit Eindhoven Centraal station neem je stadsbus lijn 15, 19 of 150 naar de halte "Grote berg" van daaruit is het 2 minuten lopen naar Pand 54. Een andere mogelijkheid is lijn 16 naar de halte "Wilhelminaplein", van daaruit is het 3 minuten lopen.

Plattegrond Eindhoven