Nieuws

HOLEBI WANDELING  -  ZATERDAG 26 mei 2018  -  Houten

Zaterdag 26 mei is er weer een HoLeBi wandeling in Houten.

Wederom organiseert de holebiwerkgroep een wandeling. Op 26 mei wordt weer rondom Houten gewandeld omdat deze wandeling de vorige keer vanwege het slechte weer flink ingekort was. Voor de geplande klompenpadwandeling hopen we nu op droger weer, zeker omdat een gedeelte van het pad door de weilanden loopt. Via het recent aangelegde bos ‘Nieuw Wulven' lopen we naar het Waterliniemuseum bij Fort Vechten. Hier houden we een koffie/thee pauze waarna we onze route vervolgen terug naar Houten. We hopen rond half 6/6uur terug te zijn. Voor degene die zin heeft sluiten we de dag af met een etentje in het centrum van Houten..

Hoe ziet de dag eruit?
Wij willen verzamelen tussen 12.30 en 13.00 uur bij het Joinn Café, Onderdoor 5 in Houten. Dit is vlak tegenover het station. Ook is het mogelijk te parkeren aan de achterkant van De opstandingskerk, Het Kant 1 in Houten. Hier kan je gratis parkeren. Iemand van de werkgroep zal daar vanaf 12.15 uur aanwezig zijn om samen naar het café te lopen. Als iedereen aanwezig is, drinken we samen een kop koffie of thee om verder kennis te maken.

Uiteraard hopen wij weer op een leuke opkomst. Kom gezellig wandelen en eten in Houten. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag je naam en mobiele telefoonnummer vermelden. In verband met de reservering voor het eten, graag laten weten of je na het wandelen mee gaat eten.
Tot 26 mei!

Groet van het HoLeBi team: Sylvia (06-13368931), Auke (06-36161973), Irene (06-38910983)

 


 HETEROWANDELING - Zaterdag 2 Juni - Dordrecht

Op zaterdag 2 juni 2018 is het weer tijd voor de wandeling met de hetero-partners.

We verzamelen tussen 13:00 en 13:30 uur op station Dordrecht Stadspolders.
Hier is het gratis parkeren met de auto.
Na de wandeling van ongeveer 10 km komen we op Dordrecht centraal aan en reizen we samen met de trein, terug naar het beginpunt.

Deze wandeling bied je volop de gelegenheid om het sfeervolle, oude stadshart van Dordrecht te leren kennen. Je start in het groen, met rust en ruimte alom. Maar de stad komt steeds dichterbij. En waar je ook bent, het water is nooit ver weg. Onderweg drinken we een kopje koffie of thee en kunnen we elkaar en elkanders situatie wat beter leren kennen, en ervaringen uitwisselen.

Na afloop gaan we ergens gezamenlijk (op eigen kosten) eten.
Je kan je opgeven voor de wandeling via het email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag je naam en mobiele telefoonnummer vermelden en of je ook mee uit eten gaat. Indien je dieetwensen hebt gelieve dat dan ook door te geven.

Tot ziens op 2 juni met mooi wandelweer!

Vriendelijke groet, Anja en Hilde

Anja Olieslagers 06-29352691
Hilde van der Ploeg 06-83716165

P.S. indien je dit soort mails niet meer wenst te ontvangen, stuur ons dan een email met de melding : Afmelden.