Weekenden

Heb je het gevoel dat jij er alleen voor staat?

Gun jij jezelf tijd om helderheid te krijgen over jouw situatie?

De deur staat open voor jou om je welkom te heten op onze weekenden.

Daar kun je praten mét en luisteren náár andere mensen in jouw situatie.

Mensen die begrijpen waar het om gaat...

 

Orpheus biedt naast de open avonden, wandelingen en chat ook nog lotgenotendagen in het najaar en weekenden in het voorjaar.

We kijken uit naar je komst om er een inspirerende bijeenkomst van te maken!


Lotgenotendagen najaar 2018

Op de volgende dagen wordt de mogelijkheid geboden om elkaar te ontmoeten.

10 november: vrouwen die (ook) gevoelens hebben voor vrouwen

17 november: heteromiddag (zie meer info onder heteropartners) aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

24 november: mannen die (ook) gevoelens hebben voor mannen

 

10 november en 24 november zullen centraal in Nederland plaatsvinden onder begeleiding van kaderleden van Orpheus.

De dag begint om  10.30 uur. De kosten van deze dag bedragen € 75,- (incl. koffie, thee, lunch, diner) voor leden van Orpheus en € 110,- voor niet-leden van Orpheus.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Weekenden 2018

Ook in 2018 organiseert Orpheus weer drie themaweekenden voor iedereen die op hun eigen manier met de Orpheussituatie wordt geconfronteerd. Het thema zal zijn "Denken vanuit mogelijkheden".

Je zult dingen tegenkomen die niet altijd even gemakkelijk zijn. Juist tijdens deze weekenden kun je met mensen, die hetzelfde meemaken, dezelfde gevoelens hebben, praten in een omgeving waar respect én veiligheid sleutelwoorden zijn.

In verschillende werkvormen ontmoet je niet alleen anderen. Je komt ook jezelf tegen. Wil je samen verder, of is dit voor jou onmogelijk? Of voor de ander? Allerlei zaken waar je nooit over hebt nagedacht komen bij je boven.

In ieder geval staat de deur wijd voor je open om je welkom heten op onze weekenden. Daar kun je praten mét en luisteren náár andere mensen in jouw situatie. Mensen die begrijpen waar het om gaat…

In het weekend van je keuze wordt je verwacht op vrijdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur (heteroweekend) of zaterdagochtend tussen 10.00 en 10.30 uur. Het weekend eindigt op zondagmiddag om ca. 15.00 uur.

De weekenden worden geleid door kaderleden van Orpheus, die allen trainingen hiervoor hebben gehad. Zij hebben zelf eerder aan weekenden als deelnemer/ster meegedaan.

De kosten en voor voorwaarden vind je hier. Je bent pas ingeschreven als de (eerste) betaling door Orpheus is ontvangen! Kies je ervoor om in twee termijnen te betalen dan moet de laatste termijn uiterlijk twee weken voor aanvang van het weekend zijn voldaan.

De weekenden zijn geheel verzorgd en worden gehouden in groepshotel de Duiventil in Nunspeet. Je hoeft alleen toiletartikelen en een lakenset of slaapzak mee te nemen. Een lakenset is eventueel te huur. Graag op het inschrijfformulier vermelden als je daar gebruik van wilt maken.

De uitnodigingen voor de weekenden met het globale programma, de deelnemerslijst en een routebeschrijving worden verstuurd zodra een weekend is volgeboekt maar uiterlijk op de zondag vóór het betreffende weekend.

Bij minder dan 6 deelnemers wordt een alternatief programma van 1 dag aangeboden.

Inschrijven kan hier.

De data voor de weekenden in 2018

23 - 25 februari heteropartners: geannuleerd, helaas maar 1 aanmelding

3 - 4 maart  vrouwen die (ook) gevoelens hebben voor vrouwen: weekend gaat door! aanmelden is nog mogelijk (25-2: 8 aanmeldingen)

17  maart: dag voor mannen die (ook) gevoelens hebben voor mannen, helaas waren er te weinig aanmeldingen voor een heel weekend. Aanmelden  om mee te doen 17 maart is nog mogelijk (9-3: 5 aanmeldingen)

 

 

 


Ervaringen van deelnemers van vorige weekendenden

weekend voor heteropartners (1)

weekend voor heteropartners (2)

weekend voor heteropartners (3)

weekend voor heteropartners (4)

weekend voor heteropartners (5)

 

weekend voor homo-en biseksuele mannen (1)

weekend voor homo-en biseksuele mannen (2)

weekend voor homo-en biseksuele mannen (3)

weekend voor homo-en biseksuele mannen (4)

weekend voor homo-en biseksuele mannen (5)

weekend voor homo-en biseksuele mannen (6)

 

weekend voor lesbische en biseksuele vrouwen (1)

weekend voor lesbische en biseksuele vrouwen (2)

gedicht n.a.v het weekend voor lesbische en biseksuele vrouwen