Nieuws

HOLEBI WANDELING  -  ZATERDAG 27 MEI 2017  -  CASTRICUM

Zaterdag 27 mei is er weer een HoLeBi wandeling in Castricum.

We hebben dit keer weer voor Castricum gekozen, omdat op deze dag in Alkmaar de Alkmaar Pride plaatsvindt. Zie voor informatie de site http://www.alkmaarpride.nl/
Aan het einde van de dag kan je ervoor kiezen om hier nog naartoe te gaan of samen met ons te eten.

Hoe ziet de dag eruit?
Wij willen verzamelen tussen 12.30 en 13.00 uur bij het NS station van Castricum. Als iedereen aanwezig is zullen wij na een klein kwartiertje lopen een kop koffie drinken en verder kennis te maken.

Het prachtige Castricum ligt aan de Noord-Hollandse kust. Het is makkelijk te bereiken met de trein. Maar ook heel goed met de auto. Achter het station is genoeg gratis gelegenheid tot parkeren.

Via de Noord-Hollandse duinen lopen we naar Gasterij "De Kruisberg" waar we even heerlijk kunnen pauzeren. Via een andere route lopen we terug naar station Castricum. De totale wandeling zal ongeveer 13 km zijn.

Wij gaan ervan uit, zeker met mooi weer, dat we rond 18.00 uur weer bij station Castricum aankomen. Natuurlijk hebben we mooi weer besteld……

 

Na de wandeling willen we met zijn allen gezellig uit eten gaan. De reservering is gedaan bij restaurant Mezza Luna, tegenover het station van Castricum.


Uiteraard hopen wij weer op een leuke opkomst. Kom gezellig wandelen en eten in Castricum. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Graag je naam en mobiele telefoonnummer vermelden. In verband met de reservering voor het eten, graag laten weten of je na het wandelen mee gaat eten.
Tot 27 mei !

 

Groet van het HoLeBi team:
Sylvia Swen (06-13368931)
Auke Poppen (06-36161973)
Sam van Rhee (06-14285474

 

 

 


HETEROWANDELING - ZATERDAG 10 JUNI - RAVENSTEIN

Zaterdagmiddag 10 juni is er weer een heteroactiviteit.

We gaan deze keer ongeveer 9 km wandelen in het Brabantse Ravenstein.
We verzamelen bij het NS station tussen 13:30 uur en 14:00 uur en wandelen daarna in een rustig tempo verder in het Land van Ravenstein, dat in het noorden begrensd wordt door de Maas.
Je wandelt door slaperige, oude dijkdorpjes en door een open gebied over smalle asfaltweggetjes en groene graspaden langs het water.
Bij regenachtig weer is het handig om dicht schoeisel aan te trekken.
Onderweg drinken we ook een kopje koffie en kunnen we elkaar en elkaars situatie wat beter leren kennen.

De route eindigt in het oude vestingstadje Ravenstein met monumenten, klinkersstraatjes en een gezellige Stadsherberg De Keurvorst.
Hier gaan we ook een hapje eten voor wie dat wil.
Mocht je echter niet mee gaan eten, dan begeleiden we je terug naar het NS station.
We hopen op een goede opkomst, lekker wandelweer is alvast besteld.

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Graag je naam en mobiel nummer vermelden en of je ook mee uit eten gaat bij de herberg ivm de reservering.

Tot 10 juni!
Namens de Heterowerkgroep van Orpheus,
groeten Hilde en Anja

Hilde mobiel 06-83716165
Anja mobiel 06-29352691